Stansvikin sauna sijaitsee meren rannalla linnuntietä pitkin vain reilun neljän kilometrin päässä Helsingin Kauppatorilta. Saunalle pääset tilauksesta taksiveneillämme ja vesibusseillamme reilussa vartissa, HSL:n vesibussilla Meritullintorilta Kruunuvuorenrantaan niin ikään reilussa vartissa (ympäri vuoden), autolla, bussilla tai vaikka omalla veneellä. Saunan laituriin voi kiinnittää enintään 40 jalkaisen veneen (maksimi syväys 1,5 m). Sijainti on siis erinomainen ja lähellä kaupungin sykettä, mutta aivan omassa rauhassaan meren äärellä, jonne kaupungin äänet eivät kantaudu.

Saunalla on oma aurinkoterassi, hiekkaranta, pitkä uimalaituri ja yhdistetty poreallas/palju. Lauteille mahtuu yhtäaikaisesti enintään 10 henkilöä (7+3), pukuhuoneisiin enintään 20 henkilöä ja poreallas-paljuun kuusi henkilöä kerrallaan. Terassin pöytäryhmä on 14-16 henkilölle. Saunan edessä maisemapenkillä mahtuu istuskelemaan 4-6 henkilöä kerrallaan.

Saunarakennuksessa on kaksi hyvänkokoista pukuhuonetta omilla sisäänkäynneillään, joten miesten ja naisten sekasauna onnistuu tarvittaessa helposti! Vaihtoehtoisesti pukuhuoneet voidaan myös yhdistää yhdeksi isoksi pukuhuoneeksi. Saunan kyljessä sijaitsevat omat WC:t sekä miehille että naisille.

Sivun alaosasta löydät hinnaston ja tarjolla olevat lisäpalvelut.

Kesäisin saunalla ei ole yleisölle avoimia saunavuoroja.

Saunaa voi vuokrata ympäri vuoden. Myös poreallas-palju on vuokrattavissa talvisin.

Saunan rannassa pidetään avantoa (ei keväällä 2024). Avanto pidetään sulana jäänestäjäpumpulla laiturin puolivälistä hiekkarantaan asti. Avanto on siis uitava ja syväys 0,00-1,80 m.

Stansvikin kartanoalueen tiet ovat auratut myös talvisin. Parkkipaikalle mahtuu yli 50 autoa. Parkkipaikka on maksuton. 

Stansvikin saunalla järjestetään tilaussaunavuorojen lisäksi talvisin yleisösaunavuoroja. Yleisösaunavuorot tulevat myyntiin lokakuussa 2024.  Yleisösaunavuoron hinta talvella on 15 € per hlö. Hinta sisältää saunan käyttöoikeuden, avannon, laudeliinan sekä pesuaineet. Tarjolla on miesten ja naisten vuoroja seka sekavuoroja (omat pukeutumistilat sekä miehille että naisille). Yhdelle saunavuorolle myydään rajallinen määrä lippuja.

Huomioithan, että sauna, ranta ja laituri on yksityisessä käytössä eikä oleskelu alueella ilman lupaa ole sallittua.

HINNASTO

Saunan vuokraus (min. 3 h) 399 € (sis. loppusiivous), lisätunnit 89 €
+ ulkoporeallas/palju (6 hlö) 299 €
+ pyyhe 10 € hlö
+ kaasugrilli terassille 69 € (sis. grillin vuokran, tarvikkeet ja pesumaksun)
+ Saunamenu 39 € hlö (min. 6 hlö - kts. menu alta)

Saunalle saa tuoda omat juomat ja syötävät. Vaihtoehtoisesti voitte tilata Saunamenun jääkaappiin tai menun ja ruokailun joko kartanon päärakennuksessa tai ravintolassa. Perjantaisin ja lauantaisin saunaa vuokrataan vain paljun kanssa.

Pyydä tarjous tilaisuudellesi tästä, sähköpostilla info@stansvikinkartano.fi tai soita 0500 102 111!

SAUNAMENU

*Perinteitä kunnioittaen
-Saunamakkarat kiuaspussissa
-Perunasalaattia
-Patonkia,ruisleipää, levitettä
-Kurkkua,tomaattia, juustoa
-Kauden hedelmiä (lohkoina/paloina)
-Kivennäisvedet

*Pikkupurtavaa
-Wrapit (kasvis, kala, kana)
-Värikäs vihersalaatti melonilla
-Turkkilainen jogurttiannos marjoilla ja granolalla
-Kivennäisvedet

*Kalastajan saalis
-Lohipiirakka / kasvispiirakka
-Värikäs salaatti kauden kasviksista, talon salaatinkastike
-Smoothie

*Luxus saunaherkut
-Saunaplatter, jossa suolakeksejä, valkohomejuustoa, sinihomejuustoa, Västerbotten juustoa, Prosciuttokinkkua, salamia, oliiveja, viinirypäleitä, omenaa ja chilimaapähkinöitä
-Tiramisu (annoskuppiin koottuna)