Tennis

HUOM! TENNISKENTÄT EIVÄT OLE VARATTAVISSA TOISTAISEKSI, KENTTIEN KUNNOSTUS ON KESKEN JA NE VALMISTUVAT VASTA KAUDELLE 2025!
------------------------------------------------------

Stansvikin kartanolla on kaksi tenniskenttää; massakenttä ja asfalttikenttä. Massakenttä on käytössä kesänkuun alusta elokuun loppuun, asfalttikenttä toukokuun alusta syyskuun loppuun paitsi kaudella 2024 kesäkuun alusta syyskuun loppuun.

Massakenttä on arvostettu ja kehuttu pelipaikka; sitkeä huhu kertoo, että erään suomalaisen tennistähden kokemuksen mukaan Stansvikin massakenttä sijoittuu Suomen tenniskentistä viiden parhaan joukkoon. Kenttä sijaitsee aivan meren rannalla upeissa metsäisissä maisemissa.

Asfalttikenttä on perinteinen asfalttinen harjoittelukenttä niin ikään meren rannalla  kartanon päärakennuksen ja Itäisen venesataman läheisyydessä.

Tenniskentät ovat vuokrattavissa arkisin klo 6.30-23.00 välisenä aikana, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 08.00-23.00 välisenä aikana. Kenttä vuokrataan ja maksetaan etukäteen nettikaupasta. Varaus on sitova. Kulku portista tapahtuu koodilukon avulla. Koodi toimitetaan asiakkaalle varauksen yhteydessä. Vuokraajat voivat myös käyttää alueen WC- ja suihkutiloja. Koodi rakennuksen ulko-oveen toimitetaan niin ikään varauksen yhteydessä.

HINNASTO (per tunti)

Massakenttä (1.6.-31.8. välisenä aikana)
20 € tunti

Asfalttikenttä (1.6.-30.9. välisenä aikana)
10 € tunti