Stansvikin kartanoalueella sijaitsee kaksi satamaa, Länsilahden satama ja Itälahden satama. Länsilahden satamassa on poijupaikat noin 20  veneelle ja yksi kylkikiinnityspaikka laiturin päässä. Itälahden satamassa on poijupaikat viidelle veneelle ja yksi kylkikiinnityspaikka laiturin päässä. Huomioithan, että Itälahden satamassa rannan puolen kaikki paikat ovat yksityiskäytössä.

Länsilahden laiturit
sijaitsevat kartanon ravintolan edessä kartanoalueen länsipuolella (kaupungin puolella) ja Itälahden laituri kartanoalueen itäpuolella (Hevossalmen puolella). Voit vierailla päivävieraana tai jäädä yöpymään.

Kaikilla paikoilla syväys on yli 2 metriä pois lukien Itälahden rannanpuoleisin poiju sekä Länsilahden sataman kaksi rannan puoleisinta poijupaikkaa laiturin pohjoispuolella. Länsilahden satamassa rannanpuolimmaisen poijun takana on verkkomerkki, mikä on merkkinä vesirajassa sijaitsevasta kivestä

Ravintolan asiakkaille veneparkki on maksuton (max. 3 h). Yöpyville asiakkaille satamamaksun hinta on 25 € poijupaikassa ja 50 € kylkipaikassa.

Yöpyvillä asiakkailla hintaan kuulu lataussähkö laiturilla (Länsilahden satamaan sähkö valmistuu kesän 2024 aikana). Lisäksi yöpyvien asiakkaiden käytössä ovat yhteiset WC- ja suihkutilat kartanoalueen keskitilassa. Yöpyvillä venekunnilla on mahdollista vuokrata rantasaunaa 89 € tuntihintaan.

OHJE MAKSAMISEEN JA SAAPUMISEEN
Paikkoja ei voi varata etukäteen. Jos haluat tiedustella vapaista paikoista, soita kartanon vaihteeseen. Yöpyvät veneet maksavat satamamaksun ravintolaan ja ravintolan ollessa kiinni Mobile Paylla numeroon 0453159331. Laita viestikenttään venerekisterinumerosi ja veneen nimi.

Tervetuloa Stansvikiin!

Länsilahden satama: https://maps.app.goo.gl/DPVrmasfdnQBpC3c7 
Itälahden satama: https://maps.app.goo.gl/DPVrmasfdnQBpC3c7