MUUT KOKOUSTILAT

THELNINGIN KELLARI

Thelningin kellari on viihtyisä ja ilmastoitu kokoustila enintään 12 henkilölle. Tila sijaitsee kartanon ravintolan välittömässä läheisyydessä. Upea tiilikaarikellari on SR-2 suojeltu, valmistunut 1873 ja se on peruskorjattu 1994. Tilassa on lämmitys ja koneellinen ilmanvaihto sekä kokouspöytä 12 henkilölle. Kerrosala on noin 40 m2. Tila soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Thelningin kellari on nimetty kartanolla vuosina 1805-1817 asuneen taidemaalari Emanuel Thelningin mukaan. 

Tilan vuokra on 25 € tunti (min. 4 h). Päiväkokouksissa aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit tarjoillaan tavallisesti kartanon ravintolassa. Jos haluat ruoan tai esimerkiksi iltapäiväkahvit Thelningin kellariin, pyydä tästä erillinen tarjous asiakaspalvelustamme.

EDELHEIMIN SALI

Edelheimin sali (ent. Nuorisotila) on tilava kokous- ja juhlatila ravintolan välittömässä läheisyydessä. Salissa on pöytäpaikat 40 henkilölle. Rakennus on toiminut aikaisemmin aittana ja tallina sekä myöhemmin ryhmien kokous- ja juhltilana. Rakennus on SR-1 suojeltu ja valmistunut 1956. Kerrosala on noin 60 m2.

Tila on nimetty kartanolla vuosina 1817-1833 asuneen valtioneuvos Fredrik Edelheimin mukaan. Myöhemmin myös Fredrik Edelheimin jälkeläiset asuivat tilalla vuoteen 1836 saakka.

Tilan vuokra on 50 € tunti (min. 4 h). Päiväkokouksissa aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit tarjoillaan tavallisesti kartanon ravintolassa. Jos haluat ruoan tai esimerkiksi iltapäiväkahvit Edelheimin saliin, pyydä tästä erillinen tarjous asiakaspalvelustamme.